După 25 de ani în slujba semenilor, plutonierul adjutant șef Tudorescu Milică și-a încheiat activitatea săptămâna aceasta în cadrul ISU Mehedinți, în aplauzele colegilor alături de care a participat la numeroase intervenții.

A fost un moment emoționat, de suflet, în care pompierul și-a manifestat aprecierea față de colegii săi, dar și mulțumirea că a reușit să își încheie cu succes activitatea, activitate care i-a adus o mulțime de satisfacții.

“Munca în sprijinul comunității a constituit una dintre prioritățile sale și l-a ajutat să-și păstreze calitatea de a fi un om cu suflet mare, un camarad de nădejde și nu în ultimul rând un profesionist. Ii mulțumim pentru devotamentul și curajul de care a dat dovadă în îndeplinirea misiunilor și îi urăm: pensie îndelungată, cu sănătate și visuri împlinite”, spune Raluca Tîrcă de la Biroul de Presă al ISU Drobeta.

Tot în același cadru festiv, un tânăr absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” a fost primit în rândul pompierilor mehedințeni, urmând a fi numit comandant în cadrul Stației Strehaia.

Sublocotenentul Tudor Emil Florian va avea misiunea de a gestiona situațiile de urgență din raionul de intervenție al Stației de Pompieri Strehaia, totodată având răspunderea ca oamenii din subordine să se întoarcă cu bine din misiunile încredințate.

Articolul precedentAccident pe DN56 A între un TIR și o mașină
Articolul următorVIDEO S-au tras zece focuri de armă, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Mehedinți