Starul Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă pentru Portugalia în meciul de pregătire pentru EURO 2024 câştigat de selecţionata de fotbal a ţării sale, cu scorul de 3-0, în faţa Irlandei, marţi seara la Aveiro, după ce ratase precedentele teste ale Selecao.

Lusitanii au deschis scorul prin Joao Felix (18), iar apoi şi-au majorat avantajul în repriza secundă, prin Cristiano Ronaldo, care l-a învins pe portarul irlandez cu un şut spectaculos la vinclu (50).

Fostul atacant al echipelor Manchester United şi Real Madrid a mai înscris încă o dată în minutul 60, după un assist al lui Diogo Jota, demonstrând că rămâne un finalizator redutabil, la 39 de ani, în ciuda plecării sale în Arabia Saudită, la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo, care a mai avut o mare ocazie de a marca şi în minutul 21, când a expediat balonul în bară din lovitură liberă, a ajuns la un total de 130 de goluri pentru naţionala ţării sale, în 207 meciuri, fiind cel mai bun marcator din istorie la nivel internaţional.

Portugalia va debuta la EURO 2024 pe 18 iunie, împotriva Cehiei, în cadrul Grupei F, din care mai fac parte Turcia şi Georgia.

Articolul precedentRadu Drăguşin – Începem cu gândul să trecem de faza grupelor, e un obiectiv pe care îl putem atinge
Articolul următorGușă: Marcel Ciolacu trebuie să ceară lămuriri, ce căuta Clotilde Armand la Ambasada SUA