Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte” organizează cea de V-a ediție a „Ponoarele MTB Race”, un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură.

Evenimentul sportiv se va desfășura în data de 14 septembrie 2019, între orele 8:00-24:00, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.

PONOARELE MTB RACE este un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură. Concursul este organizat în nordul județului Mehedinți, o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan.

PONOARELE MTB RACE 2019 propune două trasee astfel gândite încât să fie atractive pentru un număr cât mai mare de cicliști, indiferent de categoria de vârstă, nivelul de pregătire fizică sau experiența competițională.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI SPORTIV PONOARELE MTB Race 2019

8,00 – 10,00 Sosirea participanților, validări și înscrieri la fața locului, ridicarea kiturilor

10,00 – 10,15 Verificarea echipamentului și a bicicletelor

10,15 – Ședința tehnică

10,30 – Startul competiției

13,00– 17,00 Sosirea concurenților de pe traseu

13,00 – 17,00 Servirea mesei – prânz tradițional

15,00 – Startul KIDS Race

17,00 Festivitatea de premiere

18,00– 24,00 Seară între prieteni: concert cu Vlad Pârău la foc de tabără, foc de tabără, DJ Partizan, concert New Deal.

Organizatorul principal al concursului PONOARELE MTB RACE este Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.

Articolul precedentFOCAR DE PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ ÎNTR-O EXPLOATAȚIE ILEGALĂ DEȚINUTĂ DE VICEPRIMARUL COMUNEI GÂRLA MARE, PORCAR DE OCAZIE
Articolul următorSeverinul vrea să interzică farfuriile și paharele de plastic la evenimentele desfășurate pe domeniul public