Echipa FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo pentru Superliga. Meciul dintre FC Argeș și Dinamo va avea loc sâmbătă, începând cu ora 21:00, îînsăpe un alt stadion. Meciul nu se va mai juca pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, ci pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, dipă ce piteștenii au cerut modificarea locației. Motivul  oficial al cererii a fost nefuncționarea nocturnei.

Cu o zi înaintea meciului FC Argeș cere retragerea licenței lui Dinamo pentru Superliga și, implicit, câștigarea barajului de menținere/promovare în Superliga la „masa verde”.

Echipa din Argeș a trimis către Federația Română de Fotbal o solicitare prin care cere retragerea licenței pentru Superliga a clubului Dinamo, motivând situația financiară a „câinilor”, ca un club să primească licența pentru Superliga acesta trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie.

Argeșenii spun și că nu a fost aprobat noul plan de reorganizare al clubului din „Ștefan cel Mare” până la data limită pentru solicitarea licenței, 30 aprilie.

Clubul piteștean așteaptă un răspuns de la Federația Română de Fotbal în termen de 24 de ore. În cazul unui răspuns negativ, aceștia spun că vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală, pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, se arată în documentul trimis către FRF

Articolul precedentCum va fi vremea după Rusalii – Unde predomină fenomenele extreme în iunie: Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni
Articolul următorRegele Charles al III-lea a ajuns în România. Suveranul a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni