Verificări pentru găsira unei femei de 66 de ani, care a plecat la data de 23 iunie din Râmnicu Vâlcea, de la domiciliul familiei unde lucra și nu a revenit până la acest moment.

La data de 23 iunie un bărbat din Râmnicu Vâlcea a sesizat poliția cu privire la faptul că LUCA ELENA, născută la data de 26 octombrie 1955, domiciliată în comuna Tâmna, județul Mehedinți, persoana care efectua pentru familie diferite sarcini gospodărești, a plecat de la acea adresă și nu s-a mai întors.

Femeia are o înălţime de 1,60 m, greutate 50 kilograme, păr de lungime medie, vopsit șaten, ten închis, nas acvilin, ochi căprui, gura mică.

La momentul dispariției aceasta purta o bluză din mătase de culoare roșu, fustă din catifea de culoare albastru, cu tiv din mărgele, în picioare papuci din plastic de culoare alb.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Articolul precedentMitică Dragomir, dezvăluiri explozive la Culisele Statului Paralel: Cum a aranjat un blat cu tatăl lui George Maior și l-a dat jos din avion pe Cornel Dinu
Articolul următor100% | Lucian Duță, acuzații grave: Se DESFIINȚEAZĂ sistemul public de sănătate! Oamenii care nu au bani vor muri acasă