Un deținut condamnat la trei ani de închisoare pentru viol s-a spânzurat, miercuri, în Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

 În data de 07.08.2019, în jurul orei 10:00, personalul medical al Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârșit un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere, precizează administrația penitenciarului din Turnu Severin.

”Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului Ambulanței, aceștia au declarat decesul persoanei private de libertate la ora 10:45.

Conform procedurilor legale, administrația locului de deținere a anunțat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, Administrația Națională a Penitenciarelor și familia persoanei decedate”, spune Subinspector de penitenciare Alina Larisa Bocea, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

Articolul precedentAgenții de pază din Turnu Severin, verificați de polițiști
Articolul următorDEPUTATUL PSD DE MEHEDINȚI, ALEXANDRU BĂLĂNESCU, A TRECUT LA PRO ROMÂNIA