Selecţionata României va juca contra Slovaciei pentru locurile 3-4 la Cupa Mondială Universitară de hochei pe gheaţă, competiţie neoficială care are loc la Cârţa (jud. Harghita), după ce a fost învinsă în semifinale de echipa Statelor Unite cu scorul de 3-2.

Golurile echipei antrenate de suedezul Jens Brandstrom au fost înscrise de Oliver Gecse şi Koppany Marton, în timp ce pentru americani au marcat Bohn, Kalandyk şi West.

În cealaltă semifinală, Canada a dispus de Slovacia cu scorul de 6-2.

În meciuri pentru poziţiile 5-8, Polonia a învins Ungaria cu 3-2, iar Suedia a dispus de Cehia cu 5-4.

Miercuri se vor disputa ultimele partide ale turneului, pentru locurile 7-8, Ungaria – Cehia (09:30), pentru locurile 5-6, Polonia – Suedia (15:00), pentru locurile 3-4, Slovacia – România (16:30), şi finala, SUA – Canada (20:00).

Cupa Mondială Universitară este o competiţie organizată sub auspiciile Asociaţiei Europene a Hocheiului Universitar şi a Asociaţiei Nord-Americane a Hocheiului Universitar, la Patinoarul din Cârţa.

AGERPRES

Articolul precedentEXCLUSIV – DOCUMENTELE care devoalează MAFIA de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB, decapitată! Atacurile murdare la adresa acționariatului DETACO, demontate chiar de DNA
Articolul următorApariție inedită în Geoparcul Platoul Mehedinți în această perioadă