HULIGANI TRIMIȘI ÎN AREST, DUPĂ CE AU ATACAT UN ȘOFER OPRIT ÎNTR-O INTERSECȚIE

Un bărbat de 39 ani, din comuna Gîrla Mare, județul Mehedinți, a sesizat Poliția asupra faptului că în timp ce se deplasa cu autoturismul, la intersecția străzii Orly cu bulevardul Revoluției din municipiul Drobeta Turnu Severin, a oprit pentru a acorda prioritate altor autovehicule, ocazie cu care mai multe persoane necunoscute, i-au distrus geamurile autovehiculului și elemente de caroserie, după care i-au aplicat și lui mai multe lovituri peste corp, victima reușind să părăsească zona cu autoturismul avariat. Trei dintre agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Chiar dacă inițial, sosite la fața locului, mai multe patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Tr. Severin nu au mai găsit nicio persoană, ulterior polițiștii Serviciului și Biroului de Investigații Criminale au identificat 5 tineri cu vârste cuprinse între 18-22 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, orașul Vânju Mare și comuna Godeanu, județul Mehedinți, care au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor. Persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Mehedinți, în urma examinării aceasta necesitând 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Față de toți cei cinci tineri s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar sub coordonarea directă a procurorului de caz, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți. Ulterior, în ziua de 20.04.2019, au fost prezentați instanței de judecată cu propunerea corespunzătoare, față de trei tineri de 18 și 19 ani, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, iar față de ceilalți doi bărbați de 22 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. În cauză  se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale  a persoanelor implicate.

Articolul precedentDEZASTRU: ADĂPOSTURILE DE PROTECȚIE CIVILĂ DIN MEHEDINȚI POT PRIMI DOAR 1 LA SUTĂ DIN POPULAȚIE ÎN CAZUL UNUI ATAC AERIAN
Articolul următorRata şomajului în județul Mehedinți, de aproape 8 la sută