Incendiu sâmbătă seară în Craiova. Mai multe autovehicule dezafectate aflate în curtea Regiei de Transport public din Craiova în flăcări. Focul, care a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit la un motor, a distrus patru autobuze şi 11 autoturisme.

Incendiul a fost lichidat în urma unei intervenţii care a durat aproximativ o oră. Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, incendiul a pornit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor al unui autovehicul parcat în curtea de pe Calea Severinului din Craiova.

Focul a cuprins patru autobuze – două autobuze dezafectate in totalitate şi alte două dezafectate în proporţie de 50% – precum şi 11 autoturisme abandonate şi ridicate de pe domeniul public, parcate in imediata apropiere.
Patru echipaje de stingere au intervenit, iar la sosirea acestora focul se manifesta violent. Nu au fost persoane rănite. 

Articolul precedentRealitatea de lângă tine. Agoniseala de-o viață, făcută scrum. Mariana Bleancă, singură sub cerul liber
Articolul următorBenzina s-a scumpit cu peste 20% în 12 luni, iar motorina cu 15%