Incendiu la un service auto, pe Calea Craiovei în Severin. Flăcările s-au extins și la o unitate fast-food, care a ars complet.

Au intervenit toate echipajele din cadrul Detașamentului Drobeta și au fost solicitate mijloace suplimentare de la subunitățile din județ.

S- au alăturat autospeciale din Orșova, Vânju Mare și Strehaia. A existat pericol de explozie, în interior, fiind depozitate materiale combustibile,  cauciucuri.

Peste 36 de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la hala în interiorul căreia functionează un service auto si un depozit.

„Pentru stingerea incendiului, intervin 6 echipaje de pompieri cu o autoplatformă, patru autospeciale de stingere și o descarcerare. La locul evenimentului  a fost mobilizat și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aprox. 600 mp, fiind localizat de către pompieri. Din fericire, nu sunt înregistrate victime.”, a transmis ISU Mehedinți luni după amiază.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentEUROINS face recurs după ce i-a fost retrasă autorizația de funcționare – Presiuni URIAȘE pe justiție ale avocatului ASF
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET