Polițiștii au intervenit marți, 9 iulie a.c., pentru aplanarea unor conflicte izbucnite în stradă în municipiul Drobeta Turnu Severin. Un apel la 112 anunța că o persoană a fost agresată la  intersecția străzilor Cicero cu Carpați.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar cu ocazia verificărilor polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de o altă persoană de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin.

Persoana vătămată s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, precizând că își rezervă dreptul de a formula plângere pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Al doilea caz s-a petrecut marți seară, în jurul orei 22,50, când oamenii legii au fost sesizați prin 112  de un tânăr de 21 ani, din municipiu, care a relatat că în jurul orei 22.40, a fost agresat de o persoană pe strada Adakaleh la intersecția cu strada Calea Dudașului.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, stabilind că apelantul, în urma unui conflict spontan, a fost lovit de către un tânăr de 20 ani, însă nu dorește să formuleze plângere. Victima a fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind deschis un dosar de cercetare penală.