44 de apeluri de urgență prin care turiștii au solicitat intervenția echipelor Salvamont în ultimele 24 de ore

În Argeș salvamontiștii au primit 7 apeluri, 6 apeluri pentru Salvamont Sibiu, trei apeluri pentru salvamontiștii din Vâlcea și Bihor, două apeluri pentru Salvamont Bușteni, Salvamont Municipiul Brașov, Salvamont Suceava, Salvamont Sinaia, Salvamont Cluj și Salvamont Brezoi.

Au fost primite și un apel la Salvamont Victoria, Salvamont Borșa, Salvamont Gorj, Salvamont Dâmbovița, Salvamont Predeal, Salvamont Râșnov, Salvamont Dâmbovița și Salvamont Bistrița.

În același timp, au fost primite câte un apel pentru județele Sibiu, Vâlcea, Harghita și Caraș-Severin și două apeluri pentru județul Gorj.

S -au primit și 52 de apeluri din partea turiștilor care cereau sfaturi și informații despre traseele turistice din zona montană.

În cazul acestor intervenţii, şapte persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, un caz a fost predat la IML, iar un caz a necesitat transport aerian cu elicopterul SMURD-  Salvamont România

Articolul precedentONU, anunț fără precedent: cod roșu pentru umanitate – „Urmează evenimente meteo extreme, fără precedent în istorie”
Articolul următorBilanț coronavirus 9 august: 181 de cazuri, 3 decese