Pentru promovarea ofertei educaţionale a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au fost prezente astăzi, 18 octombrie, la Bursa Locurilor de Muncă.

ISU „Drobeta”  recrutează şi selectează candidaţi  pentru cele 300 de locuri ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, scoase la concurs pentru sesiunea ianuarie 2020.

Din acest an, şi tinerele care îşi doresc să urmeze o carieră militară în domeniul situaţiilor de urgenţă au şansa să opteze pentru ocuparea celor 300 de locuri, dintre care 275 alocate subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, iar alte 25 revenind maiştrilor militari auto.

Pentru a participa la concurs, tinerii trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani – împliniţi în anul participării la concurs, să fie absolvenţi cu  diplomă de bacalaureat, media generală la purtare în liceu să nu fie mai mică de 9 şi să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni.

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul ISU Mehedinți, până la data de 15 noiembrie, pentru a se înscrie în vederea participării la concursul de admitere organizat în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti,

Admiterea se va desfăşura în două etape. Pentru a trece de prima etapă, cea de selecţie, candidaţii trebuie să fie declaraţi apţi la examinarea medicală şi la evaluarea psihologică.

Articolul precedentDoi mehedințeni, cercetaţi pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice
Articolul următorȘoferul unui autotren a rămas blocat în cabină în urma unui accident