Distribuție Oltenia informează că echipele operatorului sunt în permanență în teren pentru remedierea incidentelor provocate de condițiile meteo deosebite.

Începând cu data de 23 octombrie, ora 22:00, județele Argeș, Gorj și Vâlcea au intrat sub incidența Codului Galben de vânt, iar județele Dolj, Mehedinți, Olt și Teleorman au intrat sub incidența Codului Portocaliu de vânt.

Pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, astăzi, 24 octombrie, la ora 06:00, la nivelul județelor Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea erau înregistrate un număr de 15 de deranjamente individuale.

La ora 11:00, erau înregistrate deficiențe în alimentarea cu energie electrică în localitățile Teslui și Craiova (parțial) din județul Dolj, în localitatea Cezieni (parțial) din județul Olt, localitățile Dubova și Malovăț (parțial) din judetul Mehedinți și în localitatea Turnu Măgurele (parțial) din județul Teleorman, iar în restul județelor din aria operatională Distribuție Oltenia (Argeș și Gorj) fiind înregistrate doar deranjamente individuale.

La ora 13:00 s-a reluat alimentarea cu energie electrică pentru locurile de consum din localitățile Turnu Măgurele, Dubova și Craiova, echipele operative Distribuție Oltenia continuând să depună eforturi susținute pentru remedierea celorlalte deficiențe în alimentarea cu energie electrică.

Conform informatiilor de la ora 16:00, următoarele localități sunt afectate parțial sau total de întreruperi în alimentarea cu energie electrică din județul Mehedinți: Malovăț, Podeni și Ilovăț.

Pentru remediere acestor deficiențe, un număr de 73 de echipe operative se află în teren pentru monitorizarea situației rețelelor electrice din aria operatională a companiei, astfel încât disconfortul creat de evoluția nefavorabilă a condițiilor meteo să fie diminuat.

„Mentionăm faptul că situația rețelelor electrice din aria operațională Distribuție Oltenia se află într-o continuă dinamică ca urmare a evoluției nefavorabile a condițiilor meteo semnalate prin vânt puternic, incidentele în alimentarea cu energie electrică fiind imediat preluate de echipele operatorului de distribuție în vederea remedierii acestora”, se arată într-un comunicat de presă al Distribuție Oltenia.

Articolul precedentCIRC CU JIGNIRI ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI
Articolul următorPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști