Lucrări la Bazinul de înot din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul din Severin, Marius Screciu și deputalul Alin Chirilă, prezenți pe șantier.

Muncitorii au început decopertarea acoperișului din sala bazinului, se vor face lucrările de consolidare, urmând ca până în toamna acestui an să se monteze noul acoperiș.- Aladin Georgescu

Pe lângă bazinul de înot care va putea găzdui competiții naționale și internaționale, clădirea va fi extinsă în plan orizontal la etajul 1 pentru amenajarea spațiilor administrative și a unei zone de relaxare/fitness. Investiția include rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, sală de așteptare, vestiare, dușuri, cabine de schimb, grupuri sanitare, cabinet medical, saună și cabinet de masaj, spații special amenajate pentru reprezentanții presei și ai oficialităților, pentru vizionarea competițiilor de polo și natație, spațiile tehnice ale bazinului (cameră de pompare, cameră de recirculare, cameră de tratare).

Termenul pentru execuția lucrărilor este de 16 luni.

Valoarea totală a investiţiei gestionată de Compania Națională de Investiții este 12,3 milioane euro (58.165.534,29 lei).

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentEmiterea rovinietelor și a peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată
Articolul următorMiniștrii Cabinetului Cîțu sunt prezenți astăzi în centre de vaccinare din România