Până la finalul lunii mai 2021, pe Autostrada A2 București-Constanța, se desfășoară lucrări de reparații la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară – Dor Mărunt, județul Călărași). Din acest motiv, traficul este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din aceeași cauză, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135+332 de metri, în localitatea Azuga, județul Prahova, a fost instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrie 2021.

Pe DN 28, la kilometrul 6+957 metri, în zona localității Șcheia, județul Iași, pentru efectuarea lucrărilor de întreținere la podul peste râul Siret, circulația vehiculelor cu masa totală maxim autorizată este deviată pe rute ocolitoare, iar traficul ușor se desfășoară pe un sens, alternativ, semaforizat, anunță Centrul InfoTrafic

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule

Articolul precedentRomânia introduce pașaportul COVID. Comunicatul STS
Articolul următorAcțiune a polițiștilor rutieri pe DN 1. Zeci de vitezomani, amendați