Filmul Barbie, care va fi lansat în această vară, a avut nevoie de atât de multă vopsea roz, încât a distrus aprovizionarea globală a unei întregii companii.

Designerul de producție a explicat că „lumea a rămas fără roz” notează The Guardian.

Designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, a explicat că „lumea a rămas fără roz” în timpul construirii Barbieland și a versiunilor în mărime naturală ale „Casei de vis a păpușii”.

Regizorul Greta Gerwig și designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, au vorbit despre construcția lui Barbieland, care este aproape în întregime roz fluorescent, de la versiunile în mărime naturală ale faimoasei „Case de vis” a păpușii până la drumuri și stâlpi de iluminat.

În interviu, Greenwood, nominalizată de șase ori la Oscar, a declarat că filmul a provocat o penurie internațională de vopsea roz.

„Lumea a rămas fără roz”, a declarat aceasta.

Un reprezentant al companiei care produce vopsea roz a confirmat că filmul „a folosit vopseaua pe care au avut-o”, dar a calificat că producția pentru Barbie a coincis cu probleme mai ample ale lanțului de aprovizionare global în timpul Covid-19, precum și cu vremea extremă din Texas la începutul anului 2021, care a afectat materialele folosite pentru a crea vopseaua.

În interviul pentru Architectural Digest, Gerwig a declarat că nuanța de roz aprins a fost importantă pentru „a menține caracterul copilăresc” al esteticii filmului și că designul lui Barbieland a fost inspirat de Casa Kaufmann din Palm Springs, de picturile lui Wayne Thiebaud, de filmul „Pee-wee\”s Big Adventure” și de „An American in Paris”.

Scenografii au asigurat suficientă cantitate de vopsea pentru ca producția filmului, care a fost filmat în mare parte la Warner Bros Studios Leavesden din Marea Britanie, să poată continua.

Barbie îi are în rolurile principale pe Margot Robbie și pe Ryan Gosling în rolul lui Ken, iubitul păpușii.

 

Articolul precedentTraficul de pe sensul spre Constanța ar putea fi deviat astăzi pentru șoferii care se întorc de la mare
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică