Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au depistat doi cetățeni români în timp de ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere, în baza unor informații, au executat o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea încălcării dreptului de proprietate intelectuală.

În urma efectuării acțiunii în incinta târgului din Pătulele au fost depistate două persoane, în vârstă de 42, respectiv 19 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare 182 articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, produse ce poartă însemne identice cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 23.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală.

 

Articolul precedentA fost dezvelit la Turnu Severin bustul lui Corneliu Coposu
Articolul următorCercetat pentru sustragerea unui autoturism şi conducere fără permis