Vă cer votul, promitand numai lapte si miere, dar uită totul odată ajunși la putere. Apoi incepe târguiala. Mai tine cineva cont de ce ati votat voi?De ce am ajuns sa avem sef de spital de la pompe funebre, sefi in administratia centrala si locala coafeze si fotomodele? 

Fostul deputat fugar Cristian Rizea povesteste cum se tranzactioneaza voturile si functiile in lumea politica.  Pana unde va mai  merge aceasta cumetrie transpartinica? Cate vieti trebuie sa mai platim ca ei sa si imparta functiile fara scrupule? Lupta pentru procente ale baronilor locali inseamna de fapt o lupta pentru functii. Sef la DSP, sef la Inspectoratul scolar, sef la Spitalul judetean. Doar asa pot stapani judetul. Cand procentele sunt mari si pretentiile cresc! Secretari de stat, ministri, sefi de Agentii, secretare, consilieri, amante, rude promovate peste noapte. Iar targuiala se face pe voturile voastre.  Toate aceste dezvaluiri doar la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu de la ora 18.

Articolul precedent„Culisele statului paralel” | Narcisa Iorga, dezvăluiri despre cum a fost închisă Realitatea TV de Victor Ponta
Articolul următorPonta, prins că-și face campanie cu calendare ortodoxe. Reacția fermă a Patriarhiei