MEHEDINȚI, 25 DE NOTE DE ZECE LA SIMULĂRILE DE LA BAC

S-au afișat rezultatele simulărilor de Bacalaureat! Liceenii, din anii terminali, au susținut, în luna martie, simularea probelor examenului de Bacalaureat. La aceste simulări au participat atât elevii de a XII-a, cât și cei din clasele a XI-a.  În acest an, la simulările pentru examenul de Bacalaureat, în județul Mehedinți, sunt 25 de note de zece.

În județul Mehedinți, procentul de promovabilitate este vizibil în creștere față de cel de anul trecut, când doar 40 la sută dintre elevi au reușit să obțină medii de trecere.

Obiectivele simulării au fost: familiarizarea elevilor cu exigențele pe care le implică acest examen, dar și stabilirea și conştientizarea nivelului real de pregătire în vederea optimizării rezultatelor. Rezultatele obținute la simulările pentru Bacalaureat 2019 nu pot fi contestate și pot fi trecute în catalog decat în baza unei cereri scrise, depusă fie de elevi, fie de părinții acestora.

Simulările pt examenul de bacalaureat de anul acesta s-au desfășurat în perioada 18 – 21 martie. În județl Mehedinți, la aceste simulări, au existat 25 de note de zece. Trei elevi au reușit să obțină nota 10 la română, 16 elevi la matematica și istorie și 6 elevi la proba la alegere.

Articolul precedentMOCIOALCĂ ÎNTĂREȘTE POZIȚIA LUI DUICU LA VÂRFUL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI
Articolul următorLiberalii depun un proiect de hotărâre pentru retragerea dreptului de concesiune firmei Mehedinți Gaz