O fetiţă în vârstă de 12 ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost acostată de un bărbat în vârstă de 64 de ani, pentru a doua oară, după ce acesta a încercat să o sărute şi să atingă în zonele intime.

În timp ce mulți copii se bucurau de ziua lor, o fetiță în vârstă de 12 ani a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita foarte curând. Mergând pe stradă, copila a fost abordată de un bărbat, care sub pretextul că nu cunoaște orașul a rugat-o să îl însoțească până în Piața Mircea, din Drobeta Turnu Severin, deoarece nu știe cum să ajungă acolo.
 
Fetița l-a recunoscut imediat ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână și l-a evitat, după care a apelat Jandarmeria și a solicitat sprijinul.
 
„Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți. La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspunsul apelului fetiței ei”, transmit jandarmii mehedinţeni.
 
Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de către o femeie care i-a sărit în ajutor copilei. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.
 
„Bărbatul a fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, mai arată sursa citată.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentDrumuri naționale  cu circulația îngreunată din cauza condițiilor meteo
Articolul următorBilanț coronavirus 2 iunie: 164 de infectări, 62 de decese