Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, a scris pe Facebook un mesaj prin care îi răspunde lui Victor Ponta, după ce acesta a declarat că Tudose nu pleacă din partid ca să nu își piardă mandatul și banii de la Parlamentul European. „O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta”, a scris Tudose care i-a cerut din nou lui Ponta demisia: „Rămân la PRO. Pleacă tu!”.

Razboiul declarațiilor dintre cei doi foști premieri, Victor Ponta și Mihai Tudose continuă. După ce Ponta a declarat pentru Digi24 că îi urează „succes la PNL” lui Tudose, președintele Pro România l-a atacat și în legătură cu mandatul de europarlamentar obținut de Tudose pe listele Pro România.

„Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel ,,mi-aș pierde mandatul și banii de europarlamentar”…Acum câteva ore declara că plec la alt partid…O scurtă întrebare: câți bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Și cum de nu și-a pierdut mandatul? Sau toți ceilalți europarlamentari care au ,,migrat” în timpul mandatului….Repet Victor: nu mai judeca pe toată lumea după chipul și asemănarea ta! Nu pentru toți e vorba numai despre funcții și bani…Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a fost replica lui Tudose.

Articolul precedentFestivalul Național de Muzică Ușoară “Iulian Andreescu” a ajuns la cea de-a XV-a ediție
Articolul următorSe reabilitează zona centrală a Severinului