MINISTRUL, STADIOANELE ȘI REMANIEREA

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, aflat într-o vizită de lucru în județul Mehedinți, unde a inspectat mai multe șantiere de investiții pe PNDL și a semnat mai multe contracte de finanțare, s-a arătat optimist în ceea ce privește finalizarea stadioanelor până la EURO 2020. Același demnitar a lăsat să se înțeleagă că Guvernul Dăncilă va fi remaniat înainte de alegerile europarlamentare. (vezi ce a spus, în materialul VIDEO!)

Vicepremierul Daniel Suciu a precizat că nu există niciun pericol ca stadioanele promise celor de la UEFA, în perspectiva desfășurării campinatului European de Fotbal din anul 2020, să nu fie finalizate.

„Voi merge împreună cu Gică Popescu, în fiecare săptămână, pe șantiere.  Așa că îmi voi începe și săptămâna viitoare cu vizită la Giulești, cealaltă săptămână voi merge în Ghencea, iar Gică Popescu va merge pe celălalt stadion pentru că nu este doar o chestiune de mare mândrie pentru România că va găzdui meciurile de la Campionatul European de anul viitor, ci este o asumare a unor lucruri. Construcția acestor stadioane este în responsabilitatea ministerului pe care îl conduc, prin CNI, și de aceea mă voi asigura, pentru că, pe lângă multe alte defecte, sunt și foarte încăpățânat, că în mai 2020 echipele care vor fi trase la sorți tot la București, se vor putea antrena pe cele trei stadioane: Giulești, Steaua și fostul stadion Arcul de Triumf”, a precizat vicepremierul Daniel Suciu.

Cât despre remanierea care se tot aude pe surse, vicepremierul Suciu spune că da, ea va avea loc înainte de alegerile europarlamentare, dar numai dintr-un singur motiv: există miniștri actuali care candidează la europarlamentare.

Articolul precedentFONDURI EUROPENE PENTRU STRUCTURILE MAI
Articolul următorADRIAN DUICU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI