MINISTRUL TEODOROVICI „LUAT LA ȘUTURI”, ÎN DOAR 40 DE SECUNDE, DE UN DEPUTAT PNL DE MEHEDINȚI

Deputatul PNL de Mehedinți a reușit o performanță uluitoare la „Ora Guvernului”, din Parlament, unde invitat a fost ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. I-a adesat acestuia o interpelare în care l-a luat „la șuturi”, în doar 40 de secunde. (VIDEO)

Interpelarea, adresată de deputatul liberal, ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, prezent la „Ora Guvernului”, a fost într-un timp extrem de scurt, deoarece un alt coleg liberal care vorbise înainte, consumase 4 minute și 20 de secunde din cele 5 minute rezervate grupului PNL. Totuși, liberalul a avut timp să ceară explicații cu privire la OUG 114, așa-zisa Ordonanță a Lăcomiei, despre care Teodorovici susține în continuare că are măsuri bune.

„Oare ce a fost în gândirea dvs. și a lui Vâlcov să specificați în textul ordonanței, de două ori, că producătorii nu au voie să vândă gaze decât cu 68 de lei și 50 de bani, iar furnizorii nu au voie să plătească gazele decât cu 68 de lei și 50 de bani… oare pentru cine este dedicația asta? Pentru domnul Ioan Nicolae? Domnule ministru, ați spus că veți îngheța, pentru români, prețul facturilor. Insă, de la 1 martie, vom avea prețuri mai mari la energie electrică și începând cu 1 aprilie vom avea prețuri mai mari și la gaze!” – aceasta a fost interpelarea de 40 de secunde a deputatului PNL de Mehedinți, Virgil Daniel Popescu.

Articolul precedent„Salonul de primăvară” se deschide vineri, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”
Articolul următorAccident mortal pe DN 56A, la Vînători