A fost miting de susținere pentru poporul israelian în Capitală! Sute de persoane și-au arătat solidaritatea și sprijinul pentru cei aflați în calea bombardamentelor. La acțiunea organizată de Ambasada Israelului a participat și Alexandra Păcuraru, realizatorul emisiunii România Suverană. Aceasta a transmis că este momentul ca actorii implicați în război să se așeze la masa negocierilor.

Sute de persoane au participat la mitingul organizat de către Ambasada Israelului în Parcul Izvor din Capitală. Oamenii și-au arătat sprijinul pentru țara sfântă aflată în plin război, au cântat și au prezentat mai multe mesaje de susținere.

 

Imagine

Miting de solidaritate cu Israel, București, 12 octombrie 2023 / Foto: Profi Media

Alexandra Păcuraru, apel pentru pace: „Îi îndemn pe toți la întelepciune. Sunt solidară cu Statul Israel”

La miting a participat și Alexandra Păcuraru, realizatorul emisiunii România Suverană. A transmis că în zilele noastre războiul ar trebui să se poarte la masa negocierilor și nu prin atacuri cu bombe, drone sau violențe.

„Am văzut filmări cutremurătoare cu bebeluși decapitați, cu copii luați cu forța din brațele mamelor, cu bătrâni vulnerabili luați cu forța de grupările Hamas. Nu am crezut că aceste imagini fac parte din realitatea Israelului de astăzi.

Îi îndemn pe toți la întelepciune, să se găsească lucrurile bune care îi unesc, să se așeze la masă pentru pace. Sunt mamă, sunt cetățean al acestei țări care rămâne solidară cu Israel, sunt solidară cu Statul Israel.

Vreau să cred că timpurile vor aduce pace”, a spus Alexandra Păcuraru, realizatorul emisiunii România Suverană la Realitatea PLUS.

 

„Am trăit momente emoționante astăzi alături de toți cei prezenți la eveniment … ne rugăm pentru victime și pentru cei răpiți sa fie Dumnezeu bun cu ei sa rămână în viata și sa fie eliberați…sa fie pace pe pământ. Niciodată nu trebuie sa se mai întâmple ce s-a întâmplat! Sa ii sunam pe toți cei pe care îi cunoaștem din Israel sa le spunem ca nu sunt singuri în aceasta lupta pentru viata! Luptam alături de ei pentru viata și pentru libertate! Sa ne ocrotească Dumnezeu!”, a mai transmis Alexandra Păcuraru.

 

Articolul precedentIohannis tranșează problema drogurilor. Ce s-a discutat în ședința CSAT de la Palatul Cotroceni
Articolul următorFOTBAL: România, doar remiză cu Belarus, în preliminariile EURO 2024