Moment de bilanţ pentru Episcopia Severinului şi Strehaiei

În prezența Preasfinţitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, la Centrul Cultural „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Drobeta Turnu Severin a avut loc în ziua de 28 ianuarie întrunirea Adunării Eparhiale.

La începutul ședinței Adunării Eparhiale, după constatarea numărului legal de membrii, Preasfinţitului Părinte Nicodim a declarat Adunarea Eparhială legal constituită.

Mai departe, a urmat ca raportorii comisiilor Adunării să dea citire rapoartelor pentru următoarele comisii: comisia administrativ-bisericească, comisia culturală si educațională, comisia economică, bugetară şi patrimonială, comisia social-filantropică şi comisia organizatorică, juridică şi de validare. După acest moment, au fost supuse la vot rapoartele de activitate pe anul 2019, măsurile propuse pentru anul 2020.

”Cuvântul de încheiere al Adunării Eparhiale i-a aparținut Preasfinţitului Nicodim care a evidenţiat purtarea de grijă a lui Dumnezeu şi le-a reamintit tuturor de faptul că slujitorii şi credincioşii din Episcopia Severinului şi Strehaiei sunt chemaţi la o lucrare înaltă şi activă, aceea de a fi în slujba Mântuitorului nostru Iisus Hristos”, se arată într-un comunicat de presă al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

La finalul întâlnirii, cei prezenţi au vizionat un film despre cele mai importante activităţi ale Episcopiei Severinului din 2019.

Articolul precedentISU ”Drobeta” și-a prezentat bilanțul activității pe anul 2019
Articolul următorViceprimarul Daniel Cîrjan ia poziție față de modul cum CJ Mehedinți a împărțit banii la primării