Dublul campion mondial la natație, David Popovici, a fost primit luni la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă.

„Drumul de aici înainte e mai lung și mai greu. Felicitări și la cât mai multe. Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toții”, i-a spus Nicolae Ciucă înotătorului român.

„Îmi permit să-ți dau un sfat: să nu te lași pradă emoțiilor. Să rămâi același om cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la eforturi”, a adăugat premierul.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, tatăl lui David, Mihai Popovici, antrenorul Adrian Rădulescu, consilierul onorific Gheorghe Popescu și preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec.

Premierul Nicolae Ciucă a decis într-o ședință de guvern, săptămâna trecută, să îl premieze pe David Popovici cu suma de un milion de lei din Fondul de rezervă al Guvernului.

„Am luat decizia de a recunoaşte performanţa sportivului nostru David Popovici şi în felul acesta am decis ca, fiind vorba despre o performanţă excepţională, să avem o recunoaştere pe măsură şi am hotărât să îi fie alocată din Fondul de rezervă al Guvernului o sumă de un milion de lei”, a declarat Ciucă.

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentKlaus Iohannis l-a numit pe Sorin Grindeanu ministru interimar al Agriculturii
Articolul următorÎncepând de astăzi în trafic vor circula mașini cu numere de înmatriculare verzi