Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, ninge, fără depunere de zăpadă, carosabilul fiind umed.

Traficul este oprit temporar pe patru drumuri județene din județele Alba (DJ 142L, localitatea Mihalț), Arad (DJ 793  Dieci – Revetiș) și Botoșani (DJ 294 Dângeni – Ungureni, DJ 293 Dumeni – Havârna), din cauza zăpezii viscolite.

Având în vedere atenționarea meteorologică de cod galben și cod portocaliu, care vizează intensificări susținute ale vântului, temporar viscol și vizibilitate redusăvalabilă până astăzi la ora 18.00, conducătorilor auto li se recomandă ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă, să-şi asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curățarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale, să adapteze viteza la condițiile carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță.

Reamintim că, pentru deplasarea pe suprafețe carosabile acoperite cu polei, gheață sau zăpadă, este obligatoriu ca autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă. (InfoTrafic)

Articolul precedentPeste 15 000 de apeluri au fost preluate anul trecut de pompierii mehedințeni
Articolul următorVINERI, ora 18: Afacerile sindicaliștilor de la Metrorex, scoase la lumină de Culisele Statului Paralel