O minoră de 14 ani, plecată voluntar de la domiciliu, a fost identificată de polițiști în doar trei ore de la sesizarea dispariției. Oamenii legii au stabilit că aceasta pleacă frecvent de la domiciliul bunicii sale și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată în data de 21 mai a.c., în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că, în data de 15 mai a.c., o minoră de 14 ani, din municipiu, la finalul orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu.

În urma aspectelor sesizate, a fost dispusă căutarea pe raza județului Mehedinți, semnalmentele acesteia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Ca urmare a verificărilor desfășurate cu celeritate de polițiști, la aproximativ trei ore de la sesizare dispariției, minora a fost găsită pe raza comunei Vînători, județul Mehedinți, fiind condusă la sediul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii au stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a comis vreo infracțiune pe perioada dispariției, minora plecând anterior, în nenumărate rânduri, de la domiciliu bunicii sale, care o are în plasament.

Verificările au fost efectuate în prezența unui reprezentant al D.G.A.S.P.C. Mehedinți, minora fiind internată într-un centru de specialitate.

Articolul precedentULTIMELE DECLARAȚII ALE LIDERULUI USR MEHEDINȚI, BĂTUT ÎN CAMPANIE
Articolul următorJandarmul care a primit ajutor de la omul de afaceri Tănase Stângă și-a vizitat colegii