Palatul administrativ din Drobeta Turnu Severin, în care își au sediul principalele instituții administrative, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Mehedinți și Primăria  va fi reabilitat. Procesul de refacere va avea loc în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR.

Contractul de finanțare a fost semnat de prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Proiectul are drept obiectiv principal transformarea imobilului într-o clădire verde, inteligentă, prin reducerea emisiilor de CO2 și utilizarea energiei din surse regenerabile.

„Este cea mai importantă reabilitare care se face în cazul acestui imobil, de la construirea lui și este foarte necesară” a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Această minune a lui Dumnezeu, care este România, ar putea fi distrusă pentru totdeauna”
Articolul următor90 de ani de „Protecție Civilă în România”. De la 1 Martie va fi reluat exercițiul de alarmare „Miercurea Sirenelor”