Patru contracte de finanțare prin PNDL II 2017-2022 în Mehedinți. Este vorba de primăriile din Vânju Mare, Obârșia Cloșani și Cireșu, care vor primi fonduri guvernamentale, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 

”Primăriei Vânju Mare i-a fost alocată suma de 5.378.037,90 lei, din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru lucrări de modernizare la târgul săptămânal din Vânju Mare. Mă bucur că acest obiectiv a primit finanțare pentru că vorbim de unul dintre cele mai mari târguri din județ, iar producătorii agricoli își vor putea vinde marfa în condiții civilizate”, a declarat prefectul din Mehedinți, Cristinel Pavel

De asemenea, Primăria Vânju Mare a primit finanțare pentru modernizarea sistemului de iluminat public în orașul Vânju Mare, în valoare de 535.238,20 lei.

Tot pentru reabilitarea sistemului de iluminat public, au primit fonduri guvernamentale Primăriile Obârșia Cloșani și Cireșu. 

Au fost semnate și actele adiționale la contractele de finanțare prin PNDL 1, în vederea prelungirii perioadei de contractare de la 2015-2020 la 2015-2022, de către primăriile Baia de Aramă, Bala, Bălăcița, Drobeta Turnu Severin, Dumbrava, Gârla Mare, Godeanu, Grozești, Gruia, Husnicioara, Isverna, Ponoarele, Șvinița, Vânju Mare și Vlădaia. Aceste contracte vizează realizarea unor lucrări edilitare importante, cum ar fi realizarea rețelelor de alimentare cu apă, sisteme de canalizare și stații de epurare, reabilitare și modernizare drumuri, anunță prefectura județului.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentJocurile unui fost baron la Poșta Română: cine este Matei Brătianu
Articolul următorEvitați ieșirile pe timp de ninsoare și ger, recomandă DSP Argeș