PATRU INCIDENTE LA SECȚIILE DE VOTARE DIN MEHEDINȚI

Au apărut primele incidente la votare, în județul Mehedinți. Un număr de patru reclamații au fost adresate Poliției, până la ora 11:00. Este vorba două reclamații de vot multiplu, o reclamație pentru împiedicarea de a vota și o reclamație de turism electoral. Polițiștii fac cercetări.

Încep să apară primele incidente în procesul electoral, la Mehedinți. Până la ora 10:30, se făcuseră deja patru reclamații. Este vorba de două reclamații privind votul multiplu, pe care polițiștii încă că nu le-au confirmat. o reclamație de turism electoral și o reclamație pentru împiedicarea exercitării dreptului de a vota.

Polițiștii fac cercetări în acest moment. În ceea ce privește împiedicarea de a vota, s-a descoperit ulterior că respectivul cetățean venise fără actul de identitate. Turismul electoral reclamat ar fi un caz în care un autocar cu turiști a venit într-o zonă centrală din Severin. iar aceștia au dorit să mergă la cea mai apropiată secție de votare. Potrivit legii, însă, turismul electoral, nu poate fi sancționat.

Articolul precedentPrezență bună la ora 10:00 în Mehedinți
Articolul următorȘase persoane aflate în arestul IPJ Mehedinți au votat