145 de polițiști din structurile de ordine publică și rutieră au acționat în acest weekend pe raza județului Mehedinți. Constituiți în peste 60 de patrule, aceștia au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat optim de siguranță publică, anunță IPJ Mehedinți.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acțiune în zona localurilor, pub-urilor și café-baruri, dar și la scările blocurilor unde se întâlnesc grupuri de tineri, care din diverse motive tulbură liniștea publică.

În urma acestei acțiuni, polițiștii au legitimate 80 de persoane și au aplanat trei posibile stări conflictuale, au verificat 19 localuri de alimentație public și săli de jocuri, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4960 lei.

De asemenea, polițiștii orașului Strehaia au identificat un minor de 15 ani, din județul Olt, bănuit de sustragerea unui telefon mobil, de la un bărbat de 60 ani, din orașul Strehaia, faptă comisă la începutul lunii aprilie a.c., pe raza localității Strehaia, Prejudiciul în valoare de peste 600 lei a fost recuperat și restituit persoanei păgubite. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Articolul precedentMașină căutată de autoritățile franceze, identificată în Vama Porțile de Fier I
Articolul următorITM Mehedinți, controale la angajatori în zilele cu temperaturi ridicate