Doi bărbați din localitatea Breznița de Motru sunt cercetați de polițiști pentru infracțiuni silvice. Oamenii legii au descoperit la locuința unuia dintre ei cantitatea de cinci metri cubi de lemne, pentru care persoana respectivă nu a putut prezenta documente legale.

Polițiștii Postului de Poliție Breznița-Motru și Secției de Poliție Rurală Strehaia în colaborare cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Strehaia au efectuat în ziua de 30 septembrie două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane de 34 de ani, respectiv 40 ani, ambele din localitatea Breznița de Motru, bănuite de infracțiuni la regimul silvic.

La domiciliul unui bărbat de 34 ani a fost identificată și ridicată cantitatea de 5 mc material lemnos de esență gorun, pentru care persoana respectivă nu a putut prezenta documente legale de proveniență, precum și un motofierăstrău.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

Perchezițiile au fost desfășurate în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Strehaia. În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Breznița-Motru au fost sesizați de către reprezentanții Ocolului Silvic Strehaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras, fără drept, 12 arbori de esență gorun, din pădurea ce aparține ocolului silvic amintit.

 

 

Articolul precedentO toamnă plină de evenimente culturale la Turnu Severin
Articolul următorȘOFER BĂUT, DROGAT ȘI CU CHEF DE SCANDAL