Peste 700 de persoane legitimate, 13 percheziții domiciliare efectuate și aproximativ 16.500 de țigarete confiscate, în urma unei razii organizate în județul Mehedinți. Zece persoane au fost conduse la sediul unităților de poliție pentru audieri, una dintre acestea fiind reținută.  

Peste 200 de polițiști din structurile de ordine publică, arme, investigarea criminalității economice, judiciar, rutieră și criminalistică, sprijiniți de luptători ai Serviciul de Acțiuni Speciale și în colaborare cu efective ale Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți au acționat în cadrul unei razii desfășurate la nivelul județului Mehedinți.

Activitățile organizate au vizat probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și infracțiuni de natură judiciară.

Totodată, oamenii legii  au urmărit prevenirea și combarea infracțiunilor cu violență, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, identificarea persoanelor care nu respectă regimul armelor și munițiilor, a celor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate precum și asigurarea unui climat adecvat de ordine și liniște publică.

Joi, 13 iunie, în baza mandatelor emise, au fost efectuate 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi furt calificat, fiind conduse la sediile subunităților de poliție 10 persoane, una dintre acestea fiind reținută de polițiști.

În urma activităților desfășurate polițiștii au descoperit cantitatea de 16.624 țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător.

De asemenea, au fost verificate peste 60 de societăți comerciale, au fost controlate 400 de autovehicule, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 8 permise de conducere, retrase 6 certificate de înmatriculare şi instituite 25 de filtre. Polițiștii au constatat 5 infracțiuni și au aplicat 263 sancțiuni contravenționale în valoare de 120.250 lei.

Articolul precedentCentrele de Relații cu Clienții CEZ, închise luni
Articolul următorSE REINTRODUCE CURSA CU VAPORUL ÎNTRE SEVERIN ȘI KLADOVO