Ploaie, în această dimineață, pe alocuri torențială, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu.

Se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori scăzute de trafic.

Începând din data de 15 iunie 2021, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

Până la data de 21.06.2021, pe DN 2 Bacău – Suceava, pe raza municipiului Roman, județul Neamț, se efectuează lucrări de reabilitare la trecerea la nivel cu calea ferată, din această cauză traficul restricționat alternativ, dirijat cu piloți. 

Tronsoane de drumuri naționale cu circulația îngreunată, ca urmare a efectelor  meteo:

– DN 57B, între loc. Oravița și Anina (jud.Caraș Severin) – pe sectorul de drum DN 57B, între km. 8+660 de metri – 9+980 de metri, circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe jumătate din cale, din cauza prăbușirii zidului de sprijin și cedării acostamentului. La km. 8+660 de metri, din cauza ploilor si a infiltrării apei, pe o porțiune de 20 de metri, corpul drumului a cedat;

– DN 76, loc. Vărfurile (jud. Arad) – pe tronsonul kilometric 67+100 de metri – 67+900 de metri se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloți, cu o restricție de 40 de km/h (din cauza ploilor abundente a cedat corpul drumului).

Articolul precedentPremierul României le mulțumește salvatorilor
Articolul următorRusaliile, darul învățăturii și călușul