PNL Mehedinți, prin organizația de femei și cea de tineret, va desfășura zilele acestea o serie de acțiuni caritabile pentru copii mai puțin norocoși.

“Noi credem în puterea exemplului și considerăm că și alții ar putea să ne ia exemplul pentru ca mai multe persoane, tineri sau mai în vârstă, să se poată bucura de aceste sărbători de iarnă”, a declarat luni Daniel Cîrjan viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, în cadrul unei  conferinte de presă.

Organizația de Femei a PNL Mehedinți s-a implicat cu mare bucurie în această campanie, intitulată „Am venit să dăruim”.

“Săptămâna trecută am fost la centru de plasament SF. Nicodim din Gura Văii, unde sunt 14 băieţi şi am încercat să ducem puţin din spiritul Crăciunului. De această dată, OFL Mehedinţi a ales să meargă la Centrul Maternal Sf. Ana, de pe strada Oltului, să le oferim bunuri necesare mămicilor, cât şi micuţilor şi de a le împărtăşi bucuria Crăciunului”, a spus Daniela Şurcă, prim-vicepreşedinte OFL Mehedinţi.

Liberalii vor ajunge săptămâna aceasta la Centrul Multifuncţional pentru Tinerii în Dificultate, Complexul de Servicii Sociale pentru Copii, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă pentru Copii Străzii.

“Ne-am gândit că nu ar exista bucurie mai mare decât sa dăruim un brad cu tot ce ţine de decorarea acestuia ( globuri, instalaţie, dulciuri) pentru că pomul de iarnă este cel care aduce bucurie în case şi îi uneşte pe toţi în zilele de sărbătoare”, a declarat Stela Constantinescu, prim-vicepreședinte OFL Drobeta Turnu Severin

Articolul precedentFestival de Colinde al elevilor, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”
Articolul următorO mașină a căzut în Dunăre, în Clisura Dunării. Scafandrii au scos o femeie decedată din autoturism