O minoră de 13 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel național

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 14.00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie de 34 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.00, fiica sa minoră, Iovănescu Catinca Andreea, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acesteia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Minora are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,70 metri înălțime, păr șaten lung, față ovală.La data dispariției, purta o rochie din material textil de culoare roz,  pantofi sport de culoare roșie și avea asupra ei o geantă de voiaj de culoare roșie.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul precedentSE REINTRODUCE CURSA CU VAPORUL ÎNTRE SEVERIN ȘI KLADOVO
Articolul următorDublă lansare de carte la Palatul Culturii “Teodor Costescu”