Pompierul mehedinţean plutonierul Lepădatu Ionuț a reprezentat cu succes ţara noastră, la “Campionatele Europene de Culturism şi Fitness”, care s-au desfăşurat în perioada 01-06 mai a.c., în Spania.  Echipa României a obţinut locul 6 din cele 34 de ţări participante.

Mehedinţeanul a fost medaliat cu argint la categoria Men`s Physique – 174 cm, reuşind să se remarce şi peste hotare.

Pompierul și-a început cariera în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al Județului Mehedinți în anul 2010. Datorită performanțelor sportive deosebite, a fost selectat pentru a face parte din lotul sportiv al inspectoratului. Înzestrat cu un puternic spirit competitiv, susținut de o pregătire asiduă, nici rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Prin participările la concursurile profesioniste ale pompierilor, munca lui a fost încununată de succese, pompierul obținând încă din primul an rezultate fruntașe, atât la probele de echipă, cât și la cele individuale.

Anual, a reușit să se mențină pe podium, câştigând numeroase cupe și medalii, printre care aur la probele: Scara de fereastră, Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, Pista cu obstacole și altele.

Începând cu anul 2012, timpul petrecut în sala de forță l-a făcut să îndrăgească fitnessul care a devenit un hobby pentru el. De anul trecut, pasiunea pentru acest sport l-a făcut pe Ionuț să își dorească mai mult, să atingă un alt nivel, și anume să devină sportiv profesionist.

Înarmat cu ambiție și determinare, a reuşit să ajungă campion naţional, iar la sfârşitul anului trecut, prin participarea la prima sa competiţie internaţională “Cupa Mondială de Culturism şi Fitness” desfăşurată la Cluj-Napoca, unde a obținut medalia de aur pentru Romania şi a ocupat locul al II-lea la categoria OPEN, şi-a împlinit visul de a deveni sportiv profesionist.

 

Articolul precedentPRIMĂRIA SEVERIN INVITĂ CETĂȚENII SĂ ADOPTE UN CÂINE
Articolul următorSalariații APIA Mehedinți lucrează și în weekend