Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, marţi la prânz, pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, formându-se coloane de maşini în mai multe zone pe sensul de coborâre spre Capitală.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de coborâre spre Capitală dinspre staţiunile de pe Valea Prahovei, astfel că se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni şi pe raza localităţii Comarnic.

De asemenea, trafic intens este semnalat şi la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, pe Autostrada A1, precum şi pe Valea Oltului (DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea), pe raza oraşului Călimăneşti.

„Recomandăm conducătorilor auto să-şi planifice cu atenţie traseul, să verifice condiţiile de trafic înainte de a porni în călătorie şi să ia în considerare folosirea unor rute alternative. Adaptaţi viteza la condiţiile de trafic şi de drum şi nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule!”, transmite sursa citată.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentVeste proastă pentru românii care folosesc Revolut. Șeful ANAF aruncă în aer mitul
Articolul următorCe mașini mai atrag interesul românilor. Electricele, pe val, diesel a scăzut sub 13% cotă de piață