PREFECTUL DE MEHEDINȚI RECUNOAȘTE PUBLIC CĂ L-A VIZITAT PE ADRIAN DUICU LA PUȘCĂRIE ȘI CĂ L-A APĂRAT

La cinci ani distanță de la momentul arestării fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, vorbește despre cum l-a vizitat pe Adrian Duicu în arestul preventiv de la Rahova. Mărturisirea a avut loc în timpul unei emisiuni la postul local de televiziune, Tele 2 Drobeta, unde prefectul a insistat să intre prin telefon. (Vezi intervenția, VIDEO!)

După 5 ani de la arestarea fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, s-au făcut dezvăluiri despre momentele din aprilie 2014, dar și despre cei care îl vizitau în arest pe Adrian Duicu. Într-un talk-show difuzat de Tele 2 Drobeta, prefectul Nicolae Drăghiea a povestit că Adrian Duicu a fost nedreptățit și a recunoscut că l-a vizitat în celulă. Mai mult, prefectul spune că i-a certat pe cei de la SRI pentru asta.

„Atâta vreme cât inima nu m-a lăsat să nu mă duc în arestul ăla, a fost pentru că relațiile mele cu el au fost unele normale, așa cum sunt și acum. Am spus-o în fața tuturor că a fost nedreptățit. Am fost singurul care m-am ridicat și am spus în fața ofițerului SRI că nu e în regulă. Am fost personal la Duicu în arest, pentru că am avut o anumită apropiere de el, că am lucrat împreună. Am fost în momentul în care toată lumea îmi spunea să nu mă duc, că mă arestează și pe mine, că nu mai ies de acolo”, a spus prefectul Drăghiea.

Articolul precedentMinor de 14 ani, depistat la volan de polițiști
Articolul următorDSP Mehedinți marchează astăzi Ziua Internațională a Bolilor Rare