Premierul Florin Cîțu a prezentat, marți seara, într-o declarație de presă de la Palatul Victoria, cifrele legate de creșterea economică prezentate de INS.

Premierul a spus că și-a făcut bine treaba, atât în mandatul de ministru de Finanțe, cât și în cel de acum. El a transmis că ”eroii” acestei creșteri economice sunt românii.

”Dragi români, v-am promis vești extraordinare din economie. 13% creștere economică! Sună bine, nu? Mai ales că economiile au suferit mari lovituri în aceşti ani. În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri precum IMM Invest, reeşalonarea datoriilor, amânarea ratelor la bancă. Am fost singurul optimist. Deși nimeni nu avea încredere, am promis că economia România va avea o revenire rapidă, în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, adevărații eroi sunteți voi. 13,6% e o cifră pe care trebuie să o reţinem pentru că atestă că ne-am făcut foarte bine treaba,. Anul trecut, ca ministru al Finanţelor, anul acesta ca premier. Guvernarea României nu e afectată de campania internă în PNL. Atunci când alţii aleg să distrugă, să minimalizeze, eu aleg să construiesc. Întâi investim şi după aceea rezultatele sunt împărţite tuturor românilor, nu pe criterii politice.”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 august: 544 cazuri noi, 6 decese
Articolul următorFurtunile puternice au făcut prăpăd în țară – Acoperișuri smulse, mașini distruse – Ce județe se confruntă cu pagube uriașe