Președintele CJ Mehedinți declară că primarii din județ că nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap şi ale însoţitorilor.

Acesta a declarat astăzi că a primit semnale din partea primarilor din județ că nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor și că fondurile pentru acest capitol au fost insuficiente încă de la începutul anului, iar Guvernul nu a alocat suplimentările necesare.

50 milioane lei ar fi suma care ar acoperi aceste drepturi financiare până la sfârșitul anului, a spus Aladin Georgescu.

„Am trecut de jumătatea anului, iar Primăriile au primit alocări pentru aceste persoane pentru cinci din cele 12 luni ale anului. (…) Unele administrații locale au primit pentru primele două luni ale anului, după care, nu li s-au mai alocat pentru următoarele, astfel încât primarii au plătit indemnizațiile din bugetele locale. În condițiile în care în această perioadă s-au făcut cheltuieli și în contextul situației generate de Coronavirus, bugetele sunt grav afectate și nu mai pot suporta aceste cheltuieli. (…)- Aladin Georgescu.

Articolul precedentLiberty Hub – Defending the West with Mike and Ana about the Christian pillars
Articolul următorPoliţia vrea scoaterea maşinilor cu volan pe dreapta din trafic. Şoferii acestor vehicule, vinovaţi în 24 din 25 de accidente