Primăria Turnu Severin a reabilitat capela cimitirului ortodox „Sfântul Gheorghe”

Primăria Drobeta Turnu Severin a reabilitat capela de la cimitirul ortodox „Sfântul Gheorghe” și a făcut modernizări la sala de pomeniri. S-a reparat acoperișul, s-au făcut zugrăveli exterioare și interioare, s-au schimbat pardoselile, s-a refăcut instalația electrică.

Urmează să fie aduse două catafalcuri noi, două vitrine frigorifice, două capace frigorifice, scaune. Va fi amenajat și un pavilion exterior pentru perioada de vară, pentru persoanele care vin la priveghi.

”Am investit în capelă și în sala de pomeniri pentru ca severinenii să poată avea o alternativă, la prețuri mici, la oferta firmelor private de servicii funerare din oraș. Primăria orașului pune accent și pe investiții cu rol social pentru că vin în sprijinul persoanelor cu venituri reduse”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”
Articolul următorVIDEO Un taximetrist băut a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate pe o stradă din Severin, apoi a fugit