PRIMARUL S-A SĂTURAT DE MOFTURILE MEHEDINȚI GAZ

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a luat atitudine împotriva operatorului de distribuțe gaze local, MEHEDINȚI GAZ, în urma unei declarații postate de aceștia pe rețeaua de socializare Facebook. Firma a acuzat Primăria Drobeta Turnu-Severin că i-ar fi interzis intervenția pe străzile muncipiului, dar edilul-șef vine cu dovezi clare, care atestă că spusele celor de la Mehedinți Gaz sunt doar vorbe în vânt.

A început războiul direct între municipalitate și firma care face distribuția gazelor în oraș, Mehedinți Gaz. Zilele trecute, firma respectivă posta, pe o rețea de socializare, un mesaj prin care ataca administrația locală.

„Până în 2018 firmei Mehedinți Gaz i-a fost interzisă intervenția pe străzi în Drobeta. În prezent mobilizarea firmei demonstrează faptele, nu vorbele goale și defăimătoare aruncate în public!” – așa a scris firma pe pagina de Facebook.

Doar că primarul din Severin, Marius Screciu, a ajuns la capătul răbdării și a reacționat extrem de dur.  Primarul i-a desființat pur și simplu pe reprezentanții firmei și i-a avertizat asupra rezilierii contractului. Iar perspectiva unei posibile rezilieri a contractului, după ce legea permite preluarea acestor servicii de către administrațiile locale, este tot mai certă.

Sunt ani mulți în care Mehedinți Gaz a tratat cu multă nepăsare extinderea rețelei de distibuție a gazelor în Severin, iar autoritățile locale au demarat mai multe acțiuni, prin care se încearcă rezilierea contractului. Un prim pas în rezilierea contractului cu MEHEDINȚI GAZ este acela al chemării în instanță al reprezntanților firmei. Totul după ce, în preablabil, au existat sute de înștiințări venite din partea autorităților locale, pe care firma le-a ignorat.

Articolul precedentȚigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni
Articolul următorDeputatul PNL Virgil Popescu: „Dragnea a blocat majorarea alocațiilor și bugetul pe 2019”