PROTEST INEDIT: A DUS GUNOIUL ÎN FAȚA PRIMĂRIEI

Un cunoscut militant civic din Mehedinți a recurs la un protest inedit pentru a atrage atenția municipalității din Orșova că în cimitirul aflat în administrare nu s-a mai făcut curat de luni de zile. Ion Olteanu a curățat mormintele și aleile din cimitir de vegetația care acoperise totul, a pus gunoiul într-o dubă și l-a adus la intrarea în Primăria Orșova.

ÎN EXCLUSIVITATE ȘI FĂRĂ PRECEDENT! ASTĂZI… MILITANTUL CIVIC ION OLTEANU A FĂCUT "CADOU" PRIMĂRIEI ORȘOVA, PĂSTORITĂ DE MARIUS STOICA DE LA CIUMA ROȘIE, BOJII ȘI GUNOIUL CURĂȚAT DE PE PATRU MORMINTE! ȘI DACĂ NU VOR LUA MĂSURI… VA MAI URMA!https://www.facebook.com/100006651017524/videos/2192009377697408/https://www.facebook.com/100006651017524/videos/2192079761023703/Țara în care cetățenii care își exercită drepturile constituționale sunt gazați și bătuți cu bestialitate chiar de cei plătiți de ei și care prin lege sunt datori să le apere drepturile și libertățile fundamentale, o țară care a ajuns pe labele unei organizații mafiote condusă de un satrap condamnat și în care morții votează, iar societatea s-a depravat în așa hal încât sunt batjocoriți până și morții, aia nu-i țară democratică și nici stat de drept, este un stat mafiot al ciumei roșii!!

Publicată de Ion Olteanu pe Duminică, 9 Septembrie 2018

Sătul de indiferența Primăriei Orșova și de neimplicarea administrației locale în asigurarea curățeniei pe domeniul public, militantul civic mehedințean Ion Olteanu, cunoscut pentru variatele și numeroasele sale acțiuni de protest, a recurs la un gest simbolic. A mers în cimitirul orașului și a curățat aleile și mormintele de bălăriile care invadaseră zona, după care a adus gunoiul rezultat pe scările de la intrarea în Primăria Orșova. Omul spune că în acest fel a dorit să amintească autorităților locale că au în administrare cimitirul și că erau obligați să facă curățenie acolo.

De asemenea, în mesajul adresat, cu acest prilej, primarului Marius Stoica, se arată că dacă nu vor merge să facă curățenie pe domeniul public, va repeta acțiunea și va aduce din nou gunoiul în fața Primăriei.

Toată acțiunea a fost postată pe contul său de Facebook, iar filmulețul a devenit viral în scurt timp.

Articolul precedentATAC DUR LA MINISTRUL ENERGIEI: „ÎȘI BATE JOC DE ROMÂNI!”
Articolul următorAccident pe DN 6 în Mehedinți. Patru persoane au ajuns la spital