RAREȘ BOGDAN: „CAZUL KOVESI ESTE CAZUL EMBLEMATIC PENTRU ÎNGENUNCHIEREA UNEI ȚĂRI!”

Aflați în turneu electoral la Drobeta Turnu Severin, președintele PNL – Ludovic Orban și candidatul de pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare – Rareș Bogdan au comentat dur situația anchetării Laurei Codruța Kovesi de către parchetul condus de procurorul Adina Florea.

„Ceea ce pățește în aceste zile doamna Kovesi arată ce riscă să pățească fiecare român dacă Dragnea, Tăriceanu și camarila lor reușesc să pună mâna pe justiția din România. Ne aducem aminte cum în perioada de tristă amintire a guvernării PSD – Năstase se hotăra la partid pe cine trebuie să ancheteze procurorii, ce vină să găsească țintelor partidului de guvernământ și mai ales cum să fie condamnați adversari politici. Nu ne dorim ca acea vreme să se întoarcă. Din această cauză bătălia noastră pentru independența justiției este una fundamentală” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

„E foarte important ca românii să observe cu atenție cazul Kovesi pentru că este cazul emblematic pentru îngenunchierea unei țări. Așa cum arată lucrurile după lucrurile de ieri, lucrurile pot merge până la arestare. Doamna Adina Florea a lucrat timp de 17 ani în parchetele de la Constanța unde a înflorit o adevărată mafie.  Acești oameni ajung să ancheteze un om a cărui singură vină este că și-a permis să ancheteze marea corupție din România și parțial a și reușit.  Laura Codruța Kovesi e vinovată că poate astăzi să reprezinte astăzi o țară, cetățenii unei țări și Europa în funcția de șef al Parchetului General European. Să blochezi un cetățean român de la a ocupa una dintre cele 10 poziții la nivel european mi se pare o chestiune care ține de trădare națională. Oamenii ăștia nu mai au nicio limită, iar dacă o îngenungează pe Laura Codruța Kovesi, țineți minte, presa libera poate fi îngenuncheată în orice moment, analiștii care își permit să spună adevărul vor fi puși în genunchi”, a precizat Rareș Bogdan.

Articolul precedentItalia, principalul partener comercial al județului Mehedinți
Articolul următorA MURIT FRATELE ANTRENORULUI MIREL RĂDOI