Prim-vicepreşedintele PNL a votat duminică la liceul „Jean Monnet” din Capitală. Rareş Bogdan a declarat că este convins că românii vor ieși în număr foarte mare la vot și că prezența la vot va depăși prezența la vot la europarlamentare.

„Astăzi, sunt absolut convins că numărul celor care vor vota va fi unul extrem de mare, oamenii vor normalitate, vor să fie respectați, iar cei din străinătate, frații noștri din diaspora ne-au dovedit, și ieri și alaltăieri, că dorința lor de a consolida democrația românească, dorința lor de a participa la ceea ce înseamnă proces electoral, și la buna guvernare a acestei țări este extrem de mare. Sunt convins că va fi cel mai mare număr de alegători în diaspora, care va depăși probabil jumătate de milion, și de asemenea un număr foarte mare de alegători în țară. Așa cum a pornit procesul electoral în primele două ore și jumătate, în acest moment putem spune că prezența la vot va fi probabil peste prezența la vot la europarlamentare. Eu mă aștept, împreună cu echipa electorală, ca numărul să fie undeva spre 52, 53, poate chiar mai mult, având în vedere viteza de vot,” a declarat Rareș Bogdan. 

Duminică, 10 noiembrie, românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019. Dacă viitorul președinte nu va fi decis în primul tur, pe data de 24 noiembrie 2019 se organizează al doilea tur de scrutin. Pe 10 noiembrie, pe www.digi24.ro, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

Articolul precedentIPJ Mehedinți: 7 incidente electorale sesizate, neconfirmate
Articolul următorÎN MEHEDINȚI, LA ORA 17, PREZENȚA LA VOT SE APROPIE DE 40 LA SUTĂ