RAREȘ BOGDAN: „DECLARAȚIILE LUI DĂNCILĂ AU ARUNCAT ÎN AER INCLUSIV RELAȚIA CU ISRAELUL”

Fostul relizator al emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, inclusiv în formula de politică externă, consideră că va fi foarte greu ca diplomația românească să repare gafa colosală făcută de premierul Viorica Dăncilă prin declarația privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Rareș Bogdan o numește pe Dăncilă „un accident al istoriei”. (vezi întreaga declarație VIDEO)

„Nu vorbim aici doar de declarațiile absolut fără nicio noimă ale unei doamne care în mod normal nu ar putea să conducă absolut nimic, poate doar propria mașină. Dânsa nu are abilitățile necesare.  Această doamnă a făcut o declarație care a aruncat în aer nu doar relațiile României cu Orientul Mijlociu, acolo unde România a fost un broker onest, ci a aruncat în aer relația cu Israelul, pentru că statul Israel e un partener extrem de onest al României. Când vorbește primul ministrul al României, discursul ei a fost salutat. Ce zic acei oameni când doamna Dăncilă a revenit și a precizat că a fost doar o opinie personală? Cum să le explici acelor oameni că doamna Dăncilă e doar un accident al istoriei?”, a precizat Rareș Bogdan în conferința de presă.

Rareș Bogdan avansează, însă, și o altă ipoteză mult mai întunecată: „Poate că acești oameni au un plan extrem de clar: izolarea României și aruncarea ei în brațele Rusiei, Chinei sau Turciei lui Erdogan”.

Articolul precedentLUDOVIC ORBAN: „ATITUDINE GROBIANĂ, TOTAL LIPSITĂ DE CEI ȘAPTE ANI DE ACASĂ A LUI MIHAI GÂDEA!” (vezi ce au declarat VIDEO)
Articolul următorLUDOVIC ORBAN ȘI RAREȘ BOGDAN, DISTRACTIE TOTALĂ PE SEAMA LUI PETRE DAEA