Începând de astăzi se fac primele plăți ale facturilor cu cardul de energie în România. Aproximativ jumătate de milion de români au fost respinși de pe lista beneficiarilor, iar, cei care au intrat în posesia cardurilor, pot efectua plățile de astăzi.

Cei care au intrat în posesia cardurilor pot efectua plățile începând de luni.

In unele orașe s- au format cozi pentru plata energiei, cu cardurile primite la Guvern. Părerile sunt împărțite printre beneficiari: în timp ce unii le consideră utile, alții spun că acordarea acestui sprijin în această modalitate nu este de apreciat.

Mai mulți români au fost excluși de pe lista beneficiarilor pentru a primi cardul de energie electrică. 

Persoanele care au fost excluse de pe lista de beneficiari ale cardurilor de energie au fost persoanele care locuiesc împreună cu locatari care depășesc nivelul mediu de venit de 2.000 de lei a declarat Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Modul în care vor fi folosite cardurile în zonele în care nu există acces la internet

„Poștașul va avea cu el factura fiscală, chitanța și dovada serviciilor de mandat poștal și le va completa de mână. Când se va întoarce la oficiul poștal, acesta va introduce datele notate în sistemul informatic”- Marcel Boloş

 

Articolul precedentCod portocaliu de inundaţii pe râuri din 9 judeţe, până luni seara
Articolul următorPrimar condamnat la închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunității și interzicerea de a candida pentru o funcție publică timp de 4 ani